Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Sarajevo

Finn beste pris på bilutleie i Sarajevo ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Sarajevo. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Sarajevo guide

Bilutleie Sarajevo

Leiebil Sarajevo

Sarajevo er hovedstad og største by i Bosnia-Hercegovina, og ligger sentralt i landet. Byen ligger i en dal – på begge sider av elva Miljacka – og er omgitt av fjell (som er en del av de dinariske alpene). Sarajevo har omlag 420.000 innbyggere, mens metropolområdet har et folketall på 664.000.

Sarajevo er landets økonomiske, kommersielle og kulturelle sentrum samt et viktig transportknutepunkt. Selv om byen fremdeles bærer preg av ødeleggelsene fra borgerkrigen på 1990-tallet, har Sarajevo de senere år blitt et yndet turistmål.

Sarajevo er kjent for sitt religiøse mangfold (jødedom, kristendom og islam) og sitt multikulturelle samfunn, noe som gjenspeiler seg i bybildet. Hovedstaden huser utallige moskeer – deriblant Keisermoskeen fra 1462, som er en stor turistattraksjon. Dette var den første moskeen som ble bygget i Sarajevo.

Andre populære turistattraksjoner i byen er bl.a. den katolske katedralen fra 1889, gamlebyen «Bascarsija», Nasjonalmuseet, den tyrkiske bydelen, det historiske museet, det jødiske museet, Vrelo Bosne-parken samt Gazi-Husrev-Beg moskeen fra 1531 – som er et av verdens fineste eksempler på ottomansk arkitektur.

Nærmeste flyplass er Sarajevo International Airport – Butmir, som ligger 12 km sørvest for byen.