Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Banja Luka Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Banja Luka Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Banja Luka Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Banja Luka Lufthavn guide

Bilutleie Banja Luka Lufthavn

Leiebil Banja Luka Lufthavn

Banja Luka internasjonale lufthavn (BNX) befinner seg 23 km nordøst for byen Banja Luka. Det finnes ingen informasjon på flyplassens side om transport mellom Banja Luka og flyplassen. Det finnes heller ingen informasjon om muligheten til å leie bil, men det må sannsynligvis skje i Banja Luka.

Den er en svært liten flyplass som for tiden (februar 2013) kun betjenes av BH Airlines som flyr fire ganger til Zürich i uken samt til Sarajevo. Flyplassen har forsøkt å tiltrekke seg andre flyselskaper ved å subsidiere dem. Den er eid av det statlige selskapet “Aerodromi Republike Srpske”.

15. november 2010 ble en symbolsk flyvning gjort til Brussel for å feire at bosniere ikke lenger trenger visa i Schengen-land. I 2011 besøkte 8367 mennesker flyplassen, mens passasjerantallet var gått ned til 6424 i 2012.

Flyplassen har en kafe, en kiosk og en VIP-salong.