Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Edinburgh Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Edinburgh Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Edinburgh Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Edinburgh Lufthavn guide

Bilutleie Edinburgh Lufthavn

Leiebil Edinburgh Lufthavn

Edinburgh Lufthavn (EDI) befinner seg 12 km vest for Edinburgh. Den enkleste måten å komme seg mellom flyplassen og byen på er med flybuss som går hvert tiende minutt. Det finnes en rekke bilutleiefirma som tilbyr sin service på flyplassen, det er Avis, Alamo, National, Dollar, Enterprise, Europcar, Sixt, Budget, Hertz og Thrifty.

I 2011 besøkte 9 385 245 passasjerer flyplassen, noe som gjør den til den største flyplassen i Skottland. Den aller travleste ruten går til London Heathrow, etterfulgt av London Gatwick, Amsterdam og Dublin. Eieren av flyplassen er BAA plc, samme firma eier også flere andre flyplasser, blant annet London Heathrow og Gatwick.

Tilbudet av drikke- og spisesteder er godt på Edinburgh Lufthavn.  Her finnes også gode shoppingmuligheter med blant annet taxfree-butikk. Edinburgh Lufthavn har apotek, trådløst internett (ikke gratis), lounger, konferansefasiliteter, minibank og et bønnerom åpent for alle religioner.