Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Bilutleie Skottland

Finn beste pris på bilutleie i Skottland ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Skottland. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Skottland guide

Bilutleie Skottland

Leiebil Skottland

Skottland ligger nordvest i Europa, og er en delvis selvstyrt nasjon med 5,2 millioner innbyggere (2011), som er en del av Kongeriket Storbritannia sammen med England, Wales og Nord-Irland.
Skottland grenser til England i sør, til Atlanterhavet i nord og vest, til Nordsjøen i øst og til Irskesjøen i sørvest. Øyene Hebridene, Shetlandsøyene og Orknøyene tilhører også Skottland.

Landet har et maritimt og skiftende klima, med milde vintre og relativt kjølige somre.

Skottland har en egen kulturell tradisjon, og er kanskje mest kjent for sekkepipemusikk, whiskeyproduksjon samt folkedrakten for menn – den skjørtelignende kilten.

Hovedstaden i Skottland er Edinburgh, som er landets nest største by (etter Glasgow) med omlag 486.000 innbyggere. Edinburgh ligger sørøst i Skottland ved kysten, og regnes for å være et av Europas største finansielle sentre. Byen er kjent for å ha utallige bevarte historiske bygninger, og er dessuten berømt for sine mange årlige festivaler.

Glasgow er Skottlands største by, og har omlag 593.000 innbyggere (2,5 mill. i metropolområdet). Byen ligger 82 km vest for Edinburgh. Andre større byer i Skottland er Dundee og Aberdeen.

Landets hovedflyplass er Edinburgh Airport, som ligger 10 km vest for hovedstaden. Ellers er Glasgow International Airport en av Skottlands travleste flyplasser.