Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Serbia

Finn beste pris på bilutleie i Serbia ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Serbia. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Serbia guide

Bilutleie Serbia

Leiebil Serbia

Serbia er den største av de tidligere jugoslaviske republikkene i det sørøst-europeiske området Balkan. Landet har felles grense med Bosnia-Hercegovina, Kroatia, Ungarn, Bulgaria, Makedonia, Kosovo og Montenegro. Innbyggertallet ligger på om lag 7,4 millioner (2010).

Hovedstaden i Serbia er Beograd, og har omlag 1,6 millioner innbyggere. Beograd ligger sentralt i landet. Andre større byer er Novi Sad, Nis og Kragujevac.

Naturen i Serbia er dominert av slettelandskap i nord og relativt høye fjell i sør. Elva Donau renner fra Russland og inn i Serbia –  og der den møter den mindre elva Sava –  ligger hovedstaden Beograd.

Beograd er en svært vakker by, og den har også mange historiske og arkitektoniske severdigheter – bl.a. den gamle festningen Kalemegdan. I byen Vojvodina – som ligger i den nordlige delen av landet –  finnes det særlig mye velbevart arkitektur fra barokken.

Serbias største flyplass er Beograd Niklas Tesla International Airport, som ligger like utenfor hovedstaden. En annen viktig internasjonal flyplass er Nis Constantine the Great Airport.