Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Tournai

Finn beste pris på bilutleie i Tournai ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Tournai. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Tournai guide

Bilutleie Tournai

Leiebil Tournai

Tournai er både en by og en fransktalende kommune i Belgia som ligger 85 kilometer sørvest for Brussel og helt på grensen til Frankrike. Befolkningstallet i byen er på 69 751 (2012) innbyggere. Det lokale språket kalles tournaisien.

Tournai er sammen med Tongeren den eldste byen i Belgia. Den spilte en svært viktig historisk, økonomisk og kulturell rolle i Flandern i Middelalderen. Også i dag spiller den en viktig kulturell rolle i Belgia, og dens historie tiltrekker mange besøkende. Hver andre søndag i september holdes en prosesjon som har vært holdt hvert eneste år siden 1092 med unntak av i 1566. Tournai har et museum for bildekunst med flotte samlinger, her finnes verker av Van Gogh og Rubens.

Blant de mest kjente historiske bygningene er Belgias eldst klokketårn som ble påbegynt i 1188. Katedralen Notre-Dame de Tournai fra tolvhundretallet er en imponerende bygning av romansk og gotisk arkitektur som er kjent for sine fem klokketårn. Tournai katedralen er en av de vakreste religiøse monumenter i den vestlige verden med sine sølv- og kobberutsmykninger. Begge står på UNESCOs verdensarvlise.

Den nærmeste flyplassen ligger i Lille, rundt 25 km fra Tournai. Brussel lufthavn ligger 81 km unna, og det går to direkte tog fra Brussel per time.