Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Namur

Finn beste pris på bilutleie i Namur ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Namur. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Namur guide

Bilutleie Namur

Leiebil Namur

Namur (Nameur på Vallonsk, Namen på nederlandsk) er den viktigste byen i den belgiske regionen Vallonia og ligger midt i landet hvor elvene Sambre and Meuse møtes 60 km fra Brussel. Namur er også navnet på provinsen byen ligger i. Byen har 109 765 innbyggere (2011) Det offisielle språket er fransk, og den lokale dialekten kalles valon.

Namur er en by med historie langt tilbake og har mange interessante bygninger som den barokke Saint Aubain-katedralen. Den viktigste severdigheten er festningen omkranset av murer som ligger på en ås i gammelbyen, «citadel». Det er en av de viktigste bevarte festningene i Europa. En annen attraksjon er å besøke de flotte hagene til slottet Chateau d’Annevoie like utenfor byen. Den var et strategisk viktig punkt når tyskerne invaderte Belgia i 1914 1. verdenskrig, og led også hardt under 2. verdenskrig.

Turistsesongen åpner den tredje lørdagen i april med «folkemusikk dagen». En viktig begivenhet er i slutten av september under Vallonia festivalen. Foruten tradisjonell mat og drikke er det en rekke kulturelle arrangementer, utstillinger, konserter og til og med sportslige aktiviteter. Alt for få gjenopplive og holde gamle tradisjoner i regionen i live. Rundt påske holdes en viktig ølfestival.

Namur-Suarlée Airport er en regional flyplass i Belgia, som ligger rundt 8 km nord for Namur.