Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Mons

Finn beste pris på bilutleie i Mons ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Mons. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Mons guide

Bilutleie Mons

Leiebil Mons

Mons er en by og en kommune i den belgiske provinsen Hainaut. Byen har 92 523 innbyggere (2011). Den ligger nær grensen til Frankrike og under en time med tog fra Brussel. Befolkningen snakker fransk.

Mons er kjent for å være kulturhovedstad i Wallonia, og i 2015 er Mons kåret til å være europeisk kulturhovedstad. Året vil blant annet markeres med en viktig utstilling av Van Gogh i kunstmuseet BAM. Van Gogh levde i Mons over et år, og en av attraksjonene er å besøke huset hvor han bodde. Et annet museum som er verdt å besøke er museet for moderne kunst, MAC’s – Musée des Arts Con-temporains, som ligger i en gammel fabrikkbygning like utenfor sentrum. Mons rundt var i sin tid et viktig område for gruvedrift.

Hvert år holdes en berømt middelalderfestival i Mons, The Ducasse de Mons, eller Doudou som den også kalles. Den starter femtiåtte dager etter påske. Mons er kjent for sine mange vakre bygninger og monumentet, som Rådhuset i gotisk stil fra 1500-tallet. Gammelbyen er veldig attraktiv med romantiske, trange gater konsentrert rundt plassen Plaza Mayor.

Mons er en by som har huset mange viktige historiske hendelser. Det var her britene hadde sin første kamp under 1. verdenskrig 23. og 24. august 1914. De måtte vike for tyskerne.

Den nærmeste flyplassen er Brussels South Charleroi Airport som ligger 47 km fra Mons.