Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Leuven

Finn beste pris på bilutleie i Leuven ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Leuven. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Leuven guide

Bilutleie Leuven

Leiebil Leuven

Leuven ligger sentralt i Belgia, og er hovedstad i provinsen Flamsk Brabant. Byen ligger i den nederlandsk-talende regionen Flandern –  ved elven Dijle –  og har omlag 95.000 innbyggere (2010).

Leuven er kanskje mest kjent for å huse det historiske bryggeriet Artois – som produserer ølet “Stella Artois”. Dette er den 5. største merkevaren i verden, og selges i over 80 land.

Ellers er Leuven kjent for sitt historiske bysentrum, med sin vakre arkitektur fra middelalderen. Torget “Grote Markt” er stort sett bevart slik det så ut på 1300-tallet, og hele området er som et utendørsmuseum. Her kan man se “Statshuis” – rådhuset fra 1400-tallet i flamboyant sengotisk stil, der fasaden er dekorert med skulpturer fra 1800-tallet.

Andre populære turistattraksjoner i Leuven er bl.a. Universitetet fra 1425 – som er Belgias eldste, den imponerende St. Peterskirken fra 1400-tallet i gotisk stil samt torget “Oude Markt” – et livlig torg med restauranter, sjarmerende fortauskafeer, butikker og kneiper.

Nærmeste internasjonale flyplass er Brussels Airport – Zaventem, som ligger 26 km vest for Leuven.