Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Kortrijk

Finn beste pris på bilutleie i Kortrijk ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Kortrijk. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Kortrijk guide

Bilutleie Kortrijk

Leiebil Kortrijk

Kortrijk er en kommune i den belgiske provinsen Vest-Flandern vest i Belgia som ligger nær grensen til Frankrike. I 2011 hadde byen et innbyggertall på 74 868 mennesker.

Byen har interessante historiske bygninger, et rikt kulturliv og en gunstig beliggenhet mellom Brugge, Gent og Lille. Den er kjent for en godt ivaretatt og intakt middelalderarkitektur. Historiske bygninger som er verdt å besøke er det gotiske rådhuset  fra begynnelsen av sekstenhundretallet og Broel tårnene som er to imponerende tårn fra det 12.- og 13.-århundre. Klokketårnet Belfort står på UNESCOs verdensarvliste.

Slik som de fleste belgiske byer har Kortrijk mange gode restauranter som byr på lokal mat, en av dem er The Café Rouge-Kortrijk. Her finnes også gode muligheter for å smake på noen av Belgias 400 ulike øltyper. Den ligger ved siden av elven Lys, og det er fint å gå turer langs elva.

Kortrijk Airport ligger i byen Wevelgem rundt 11 km fra byen.