Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Gent

Finn beste pris på bilutleie i Gent ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Gent. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Gent guide

Bilutleie Gent

Leiebil Gent

Gent ligger nordvest i Belgia, og er hovedstad i provinsen Øst-Flandern. Byen har omlag 243.000 innbyggere (2010), og ligger ved sammenløpet av elvene Schelde og Leie. Til tross for at Gent er en innlandsby, har den forbindelse til Nordsjøen gjennom Gent-Terneuzenkanalen. Havnen i Gent – som ligger nord for sentrum – er den 3. største i Belgia.

Gent er en vakker by med sin intakte middelalderarkitektur, og bybildet bærer preg av mange kanaler, trange gater og historiske bygninger. I tillegg har byen en rekke museer, kunstgallerier, teatre og operahus.

Noen av de mest populære turistattraksjonene i Gent er bl.a. den gotiske Sint Baafs-katedralen fra 1500-tallet, Nikolaus-kirken med romansk portal fra 1200-tallet samt Belfort-tårnet fra 1300-tallet.

Byen er også kjent for sine mange festivaler som er populære både for turister og lokalbefolkningen. En av dem er den store blomsterfestivalen “Gentse Floralien” som avholdes hvert 5. år. Neste gang denne arrangeres er i 2015.

Nærmeste internasjonale flyplass er Brussels Airport – Zaventem, som ligger 67 km sørøst for Gent.