Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Brussel

Finn beste pris på bilutleie i Brussel ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Brussel. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Brussel guide

Bilutleie Brussel

Leiebil Brussel

Brussel er hovedstaden i Belgia, og ligger omtrent midt i landet. Hovedstadsområdet er en av Belgias tre regioner, og har omlag 1 millioner innbyggere. Selve byen har et folketall på 150.000 (2010).

Brussel er landets politiske, økonomiske og kulturelle sentrum samt et viktig transportknutepunkt. Som de fleste sikkert kjenner til, er Brussel hovedsete for viktige internasjonale organisasjoner som EU og NATO.

Brussel er offisielt tospråklig – fransk og nederlandsk, men likevel er fransk det dominerende språk i det offentlig liv.

Byens viktigste turistattraksjon er torget “Grand Place” med sine mange vakre bygninger. Torget er bl.a. omgitt av gamle laugshus fra 1600-tallet og det sengotiske rådhuset fra 1400-tallet. Torget står oppført i sin helhet på UNESCOs verdensarvliste.

Like i nærheten ligger den gotiske katedralen “St. Michael og St. Gudula” fra 1400-tallet, som også er verdt et besøk.
En annen populær attraksjon i Brussel er den kjente fontenen med statue “Manneken Pis” fra 1619. Ellers kan byen tilby en rekke museer, kunstgallerier og teatre, og byen har et variert uteliv. Besøker man den kjente pub’en “Delirium Café” – kan man velge og vrake mellom bortimot 2000 ølsorter.

Brussel har to internasjonale flyplasser: Brussels Airport – Zaventem, som ligger 13 km nordøst for byen og Brussels Airport – Charleroi, som ligger 46 km sør for byen.