Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Brussels South Charleroi Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Brussels South Charleroi Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Brussels South Charleroi Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Brussels South Charleroi Lufthavn guide

Bilutleie Brussels South Charleroi Lufthavn

Leiebil Brussels South Charleroi Lufthavn

Brussels South Charleroi Airport (CRN) ligger 46 km sør for Brussels like ved motorveiene A54 og E42. Det går regelmessig busser mellom Brussel og flyplassen samt shuttlebusser til andre byer. Flere bilutleiefirma tilbyr sin service på flyplassen, det er Hertz, Sixt, Europcar, Budget og Avis.

6,5 millioner passasjerer besøkte Brussels South Charleroi Airport i 2012, det er en økning på 10 prosent fra året før. I 2012 fikk den prisen for den beste lavprisflyplassen etter London Stansted Airport og Luton Airport av skytrax.com. Det er lavprisselskapet Ryanair som er det viktigste selskapet, det flyr til over 70 ulike steder i Europa. Et par belgiske flyskoler har også sitt hovedsete på flyplassen.

Flyplassen har et rikt utvalg av taxfree-butikker, kafeer, restauranter og snackbarer. Den har også trådløst internett (ikke gratis), minibank, massasjestoler, reisebyrå og bensinstasjon. Det finnes flere hoteller like i nærheten, et av dem er det nye Best Western Plus Aero 44 Hotel som ligger 1 km unna.