Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Brugge

Finn beste pris på bilutleie i Brugge ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Brugge. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Brugge guide

Bilutleie Brugge

Leiebil Brugge

Brugge (120.000 innbyggere i 2011) ligger nordvest i Belgia, og er hovedstad i provinsen Vest-Flandern. Byen ligger 15 km fra Nordsjøen, og har kanalforbindelse med kystbyene Zeebrugge og Oostende samt havnebyen Gent.

Brugge ble grunnlagt allerede i år 865, og har mange bygninger fra middelalderen. Byen har stor turisme, og er kjent for sitt sjarmerende, historiske sentrum – som dessuten står oppført på UNESCOs verdensarvliste. I gamlebyen finnes vollgraver, brosteinsgater, store torv, kanaler og bymurer. Her kan man også besøke en rekke severdigheter – bl.a. den gotiske St. Sauveur-katedralen (bygget i perioden 1200 – 1500-tallet), kirken “Onze-Lieve-Vrouwekerk” –  med røtter tilbake til1200-tallet. Inni kirken finnes skulpturen “Madonna med barnet” laget av Michelangelo på 1500-tallet.

Brugge har ellers et rikt kulturliv med kunstmuseer og teatre, og er dessuten kjent for sine mange årlige festivaler – deriblant ølfestival og filmfestival. I 2002 ble byen kåret til Europeisk kulturhovedstad.

Nærmeste internasjonale flyplass er Brussels Airport – Zaventem, som ligger 109 km sørøst for Brugge. Med bil tar det omlag 1 time å kjøre fra Brussels Airport til Brugge.