Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Antwerpen

Finn beste pris på bilutleie i Antwerpen ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Antwerpen. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Antwerpen guide

Bilutleie Antwerpen

Leiebil Antwerpen

Antwerpen ligger nord i Belgia nær grensen til Nederland, og er hovedstad i delstaten Flandern. Antwerpen er den største havnebyen i landet, og ligger ved elva Schelde – 88 km sørøst for Nordsjøen. Byen har 480.000 innbyggere (2010), og er et viktig trafikk-knutepunkt. Antwerpen er dessuten Belgias viktigste handelssentrum.

Antwerpen er sentrum for flamsk kunst og kultur, og har en rekke turistattraksjoner. Av de mest besøkte må den gotiske katedralen “Onze-Lieve-Vrouwekathedraal” nevnes, som står oppført på UNESCOs verdensarvliste. Katedralen ble bygget i perioden 1352 – 1521, og har et 123 meter høyt klokketårn. Andre severdigheter er bl.a. Renessanserådhuset fra 1565, Plantijn-Moretus-museet – som var et av Europas største trykkerier på 1500-tallet, Rubenshuis – der den flamske maleren Peter Paul Rubens bodde og arbeidet samt restene av middelalderborgen Steen, som huser et sjøfarstsmuseum.

I tillegg har Antwerpen en dyrepark, flere slott, teatre, opera og kunstgallerier.

Nærmeste større internasjonale flyplass er Brussels Airport – Zaventem, som ligger 44 km sør for Antwerpen. Det finnes også en mindre flyplass nær byen – Antwerpen Airport – som ligger 9 km sør for sentrum. Herfra går det direktefly til London og Manchester i England.