Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Belgia

Finn beste pris på bilutleie i Belgia ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Belgia. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Belgia guide

Bilutleie Belgia

Leiebil Belgia

Belgia ligger i Vest-Europa, og er et av Europas minste og tettest befolkede land. Belgia har omlag 11 millioner innbyggere (2011), og grenser i nord til Nederland, i øst til Tyskland og Luxembourg, i sør og vest til Frankrike og i nordvest til Nordsjøen. Landets offisielle språk er flamsk, fransk og tysk.

Brussel er hovedstaden i Belgia, og ligger sentralt i landet. Brussel er en kosmopolitisk og multikulturell by med omlag 150.000 innbyggere (2010). Regner man med metropolområdet, stiger folketallet til ca.1,8 mill. Brussel er Belgias politiske, økonomiske og kulturelle sentrum, og tiltrekker seg turister og forretningsreisende året rundt.

Geografisk kan Belgia deles i tre områder: et lavlandsområde, et småkupert område og et høylandsområde med endel fjell. Kysten består av sletteland med noen få fiskehavner og badebyer – deriblant Oostende, som dessuten har fergeforbindelse til byen Ramsgate i England.

Belgia er kanskje mest kjent for sin hovedstad der viktige organisasjoner innen europeisk samarbeid som EU og NATO har sitt hovedkvarter, men landet er også berømt for sine turistattraksjoner innen kunst, kultur og historie. Belgias mest historiske byer som kan tilby storslagen arkitektur er bl.a. Antwerpen, Brugge, Brussel, Gesnt, Leuven og Mechelen.

Belgias hovedflyplass er Brussel International Airport, som ligger 13 km nordøst for hovedstaden. Også Brussels South Charleroi Airport har internasjonale flyvninger, og denne ligger 46 km sør for Brussel.