Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Bridgetown

Finn beste pris på bilutleie i Bridgetown ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Bridgetown. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Bridgetown guide

Bilutleie Bridgetown

Leiebil Bridgetown

Bridgetown er hovedstaden og den største byen på den karibiske øystaten Barbados med en befolkning på 98 511 (2012) innbyggere. Det offisielle språket er engelsk. Viktige eksportprodukter er sukker, rom og melasse. Det er mulig å besøke flere av romfabrikkene i Bridgetown og også få en smak.

Byen er en viktig turistby og har en stor cruisebåthavn. Broad Street, som går forbi parlamentsbygningene i nygotisk stil og er åpent for publikum, er byens hovedgate med gode shoppingmuligheter. Andre viktige handlegater er Swan Street, Roebuck Street og Tudor Street.

Like utenfor byen ligger Pelican Village som er kjent for sitt marked hvor en blant annet kan kjøpe suvenirer og håndverk. I 2011 kom Bridgetowns historiske bydel på UNESCOs verdensarvliste, og det er mange interessante bygninger å besøke. En av dem er den jødiske synagogen og kirkegården, samt Mariakirken fra 1827.

Barbados Museum ligger i det tidligere britiske militære fengselet og er stedet å gå om en vil fange opp øyas historie: Fra urbefolkning til ankomsten av europeerne og afrikanske slaver, frigjøring av slaver, uavhengighet fra britene, og nyere historie. Det er en interaktiv barneavdeling.

Grantley Adams International Airport ligger 16 kilometer sørøst for Bridgetown.