Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Nassau

Finn beste pris på bilutleie i Nassau ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Nassau. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Nassau guide

Bilutleie Nassau

Leiebil Nassau

Nassau er hovedstaden og den største byen i Bahamassamveldet. Byen ligger på øya New Providence og har en befolkning på 248 948 (2010) innbyggere, det vil si 70 prosent av hele befolkningen på Bahamas.

Da britene avskaffet den internasjonale slavehandelen i 1807, ble tusenvis av frigjorte afrikanere frigjort fra slaveskip ved New Providence.  Historisk ble Nassau ansett for å være en høyborg for pirater, og i dag kan en del av denne dramatiske og spennende historien oppleves på byens Pirate Museum.

Nassau en attraktiv havneby hvor en finner en fargerik blanding av den gamle verden med kolonial arkitektur, og en travel moderne havn. Den har en idyllisk gamleby som egner seg godt for gåturer. Det behagelige tropiske monsunklimaet og Bahamasøyenes vakre natur har gjort Nassau et populært turistmål. Den ligger bare 290 km fra Miami, og spesielt er den et populært feriested for amerikanere.

Cable Beach er byens mest kjent hotelldistrikt kjent for sine store hotellkompleks, restauranter og gylne sandstrand. Her ligger også Crystal Palace Casino. Det mest påfallende attraksjonen i byen er Atlantis som ligger på Paradise Island like i utkanten av Nassau. Atlantis er ikke er noe mindre enn et av verdens mest luksuriøse, dyreste og største hotellanlegg, og en drømmeverden for de som har lommebok til det.

Lynden Pindling International Airport ligger 10 km vest for Nassau.