Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Bahamas

Finn beste pris på bilutleie i Bahamas ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Bahamas. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Bahamas guide

Bilutleie Bahamas

Leiebil Bahamas

Bahamas eller Bahamassambandet (Commonwelth of Bahamas) er en selvstendig engelskspråklig nasjon i Vestindia. Bahamas består av hele 700 øyer som ligger i Atlanterhavet, øst for Florida i USA, nord for Cuba og resten av Det karibiske hav, og vest for Turks- og Caicosøyene. Øygruppen består av 316 182 (2012) innbyggere.

Bahamas består også av over 2000 holmer og korallrev som strekker seg 850 km sørøstover fra østkysten av USA. De nærmeste nabolandene er USA i nordvest, Cuba i sørvest og Haiti og den britiske besittelsen Turks og Caicos Islands i sørøst. De naturskjønne øyene tiltrekker seg millioner av turister årlig.

Den største øya i Bahamas ligger helt i vest og heter Andros.  Hovedstaden på Bahamas og den  største byen, Nassau, ligger på den lille øya New Providence. Andre viktige øyer er Grand Bahama, Crooked Island, Long Island, San Salvador, Eleuthera og Great Abaco.

Da Christoffer Columbus for første gang oppdaget Amerika 12. oktober 1492 var det Bahamas han aller først kom til. Arawak-indianerne som bodde på øyene ble raskt utryddet eller deportert av spanjolene. Britiske pirater, smuglere, lovløse og forfulgte satte sitt preg på øyene i mange år. Bahamas ble britisk kronkoloni i 1718. I 1973 fikk Bahamas full uavhengighet og ble etablert som egen stat, men fortsatte å være medlem av Samveldet av nasjoner (tidl. «Det britiske samveldet») med dronning Elisabeth II som statsoverhode.

Øystaten er avhengig av utenlandske investeringer og importerer omtrent all mat og industriprodukter fra USA. Kina er den viktigste utenlandske investoren. Men Bahamas har likevel mer stabil økonomi enn mange av de andre karibiske nabolandene. Turisme er den viktigste inntektskilden, over halvparten av landets BNP kommer fra turismen. Det er først og fremst det behagelige tropiske klimaet, og de vakre sandstrendene omringet av korallrev som tiltrekker turistene. Hvert år besøker 4,5-5 millioner turister landet. Øyene har et subtropisk til tropisk klima som blir moderert av Golfstrømmen, særlig om vinteren.

Bahamas har flere flyplasser. De viktigste er Lynden Pindling International Airport på New Providence, Grand Bahama International Airport på Grand Bahama Island, og Marsh Harbour International Airport på Abaco Island.

Destinasjoner