Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Townsville

Finn beste pris på bilutleie i Townsville ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Townsville. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Townsville guide

Bilutleie Townsville

Leiebil Townsville

Townsville ligger på kysten nord-øst i Australia og er den største byen i delstaten Queensville. Det bor 174,462 innbyggere (2011) i byen. Siden den er den uoffisielle hovedstaden i Queensville finnes det flere statlige institusjoner her og større bedrifter. Townsville er en viktig industriby.

I Townsville kan en i gjennomsnitt nyte 320 soldager i året, og den er en viktig turistdestinasjon. Mange bruker Townsville som utgangspunkt for å besøke Magnetic Island som ikke langt unna. En av de viktigste attraksjonene er Great Barrier Reef, verdens største korallrev som strekker seg mer enn 2000 km langs Queenslands kystlinje og dekker 35 millioner hektar. Her finnes mer enn 1500 ulike arter av tropiske fisker i alle verdens farger, 300 ulike koraller og over 400 ulike arter av svamp. Mulighetene for dykking og snorkling er gode, og det finnes også overnattingsmuligheter på flere av de mange øyene.

Mange av de flotte artene fra korallrevet Great Barrier Reef kan oppleves i det store akvariet Reef HQ i Townsville. Noen avslappende dager på den lange, tropiske stranda «The Strand» kan også anbefales. Townsville by har et rolig, kosmopolitisk preg, og et godt utvalg av restauranter.

Elven Ross renner gjennom det urbane området i Townsville og er av stor betydning for byen og en viktig ferskvannskilde.

Townsville Lufthavn ligger på kysten 5 km vest for byen.