Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Sydney

Finn beste pris på bilutleie i Sydney ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Sydney. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Sydney guide

Bilutleie Sydney

Leiebil Sydney

Havnebyen Sydney ligger på Australias sørøst-kyst ved Stillehavet, og er hovedstad i delstaten New South Wales. Sydney er landets største by med omlag 4,5 millioner innbyggere i metropolområdet (2010) –  til tross for at Canberra er landets hovedstad.
I tillegg til å være Australias mest populære turistdestinasjon, er Sydney også landets viktigste industrielle, finansielle, kulturelle og kommersielle sentrum.

Sydney ble grunnlagt i 1788, og er Australias eldste by. Bybildet domineres av skyskrapere, og en stor turistattraksjon er det 305 meter høye utsiktstårnet “Sydney Tower”. Et annet landemerke i Sydney er det verdensberømte operahuset fra 1959 – som i 2007 ble oppført på UNESCOs verdensarvliste. Også buebroen Sydney Harbour Bridge fra 1932 er velkjent verden over.

Sydney er internasjonal metropol med en avslappet atmosfære, og kan tilby turister et vell av severdigheter og attraksjoner. Her finnes flotte badestrender, rekreasjonsområder, museer, kunstgallerier, et variert uteliv samt gode shoppingmuligheter. Byen har også en fornøyelsespark, en dyrepark og et akvarium.

Sydney Airport (Sydney Kingsford Smith International Airport) ligger 16 km sørvest for sentrum, og er Australias mest trafikkerte.