Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Melbourne

Finn beste pris på bilutleie i Melbourne ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Melbourne. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Melbourne guide

Bilutleie Melbourne

Leiebil Melbourne

Melbourne ligger på Australias sørøstkyst, og er hovedstad i delstaten Victoria. Melbourne er landets nest største by etter Sydney, og disse to byene er tilsammen Australias viktigste sentre for finans og industri. Melbourne var Australias hovedstad i perioden 1901 – 1927.

Melbourne ligger ved bukten Port Phillip Bay, og er landets viktigste havneby. I tillegg er byen   betydelig jernbaneknutepunkt.

Sentrum av Melbourne består av både gammel og ny arkitektur, og har en rekke moderne skyskrapere. En kjent bygning er den 300 meter høye skyskraperen “Eureka Tower”, som sto ferdig i 2006.

Melbourne har et imponerende tilbud av kultur- og sportsbegivenheter, teatre, konsertscener, parker og grøntarealer, og er dessuten kjent for sin TV- og filmproduksjon. I tillegg kan byen friste med gode shoppingmuligheter og et variert uteliv.

En populær turistattraksjon er Melbourne Museum – det største museumskomplekset som finnes på den sørlige halvkule – som har bl.a. en spennende kulturhistorisk utstilling. I området kan man også besøke et planetarium.

Melbourne International Airport ligger 23 km nordvest for sentrum, og der Australias nest største flyplass.