Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Hobart

Finn beste pris på bilutleie i Hobart ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Hobart. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Hobart guide

Bilutleie Hobart

Leiebil Hobart

Hobart er hovedsete og den mest folkerike byen i øystaten Tasmania. Den ble grunnlagt i 1803 som en straffekoloni og er den eldste byen i Australia etter Sydney. I 2011 hadde byen en befolkning på 211 656 innbyggere. Tasmania ligger 240 km sørøst for det australske kontinentet ved munningen av Derwent River og ved foten av Mt Wellington-fjellet.

Byen er det økonomiske og administrative sentrum i øystaten Tasmania og er også en viktig havneby, blant annet for skip som skal til Antarktis.

Lonely Planet har satt Hobart på listen over 10 anbefalte reisedestinasjoner i 2013. Hobart er spesielt kjent for Salamanca-markedet som skal være Australias beste utendørsmarked, gode shoppingmuligheter og sjømat. Desember er en fin måned å besøke på med mange førjulsaktiviteter og markeder. I slutten av desember og begynnelsen av januar hvert år holdes Smaksfestivalen. En annen kjent festival er musikkfestivalen Mona-foma som også holdes i sommermåneden januar.

Utenfor byen i Coal River Valley er det vinproduksjon. Tasmania kjølige klima (gjennomsnittstemperatur på 16 grader) gir gode vekstvilkår til lettere hvitvinsvarianter, for eksempel riesling, sauvignon blanc, og peker noir. Det finnes gode muligheter til å besøke vinprodusentene for turister.

Hobart International Airport (HBA) befinner seg 17 km fra sentrum av byen.