Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Canberra

Finn beste pris på bilutleie i Canberra ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Canberra. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Canberra guide

Bilutleie Canberra

Leiebil Canberra

Canberra er hovedstaden i Australia. Med en befolkning på 367 752 innbyggere (2012) er den Australias største innlandsby. Den ligger helt sørøst på kontinentet, 281 kilometer sørvest for Sydney og 650 kilometer nordøst for Melbourne.

Canberra ble utpekt til nasjonal hovedstad i 1908 som et kompromiss mellom Sydney og Melbourne som er Australias to største byer. Den skiller fra andre australske byer fordi det ble bygget fra grunnen som en planlagt by. Byggingen ble startet i 1913 av Chicago-arkitektene Walter Burley Griffin og Marion Mahony Griffin. Canberra har den laveste arbeidsledigheten i Australia siden det er her de fleste offentlige institusjonene befinner seg. Gjennomsnittsalderen er også lavere enn andre steder i Australia, og økonomien svært god og stabil. Selv om Canberra også har mange attraksjoner og et bra uteliv, er det vanlig å dra til Sydney i helgene.

Utformingen av byen ble påvirket av haveby-bevegelsen og har store områder med naturlig vegetasjon og parker. På grunn av dette kalles Canberra buskehovedstaden. Canberra ligger ikke langt fra Namadgi National Park og Tidbinbilla Nature Reserve. Den er kjent for sin blomsterutstilling fra midten av september til begynnelsen av oktober hvor mer enn en million blomster er med å feire den australske våren. Siden den ligger helt sør i Australia har den fire årstider.

Canberra International Airport ligger 8 kilometer nordvest for byen. De fleste internasjonale flyvninger går via Sydnet eller Melbourne.