Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Broome

Finn beste pris på bilutleie i Broome ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Broome. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Broome guide

Bilutleie Broome

Leiebil Broome

Broome er en av Australias mest populære turistdestinasjoner  og ligger i Kimberley-regionen nord i Vest-Australia. Byen har 13 218 fastboende (2010), men i høysesongen blir befolkningstallet flerdoblet. Byen er oppkalt etter Frederick Broome som var guvernør av Vest-Australia mellom 1883 og 1889. I samme tidsperiode ble den også befolket av europeiske immigranter.

Den beste perioden å besøke Broome på er fra mai til september når årstiden er på det tørreste. Da er det stabilt fint vær med sol og rundt 30 grader. Byen ligger ved Indiahavet og den største stranden, Cable Beach, er kjent for sin gylne sand. Cable Beach er også kjent for en fantastisk solnedgang som kan nytes på stranden eller fra en av restaurantene. Når det er høysesong er det lurt å være tidlig ut med reservering på grunn av at det fort blir fullt.

Byen har en interessant historie og ble bygd opp på en økonomi basert på perlefiske. Men rikdommen fra perlefisket kom ikke gratis, og på byens japanske kirkegård ligger 900 japanske dykkere som mistet livet mens de dykket etter perler.
I dag finnes det oppdrettsanlegg med østers.

Broome International airport ligger under en km utenfor sentrum av Broome.