Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Brisbane

Finn beste pris på bilutleie i Brisbane ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Brisbane. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Brisbane guide

Bilutleie Brisbane

Leiebil Brisbane

Brisbane ligger på sørøst-kysten av Australia ved elva Brisbane River, og er hovedstad i delstaten Queensland. Brisbane er den 3. største byen i Australia etter Sydney og Melbourne, og har omlag 2 millioner innbyggere (2009).

Området omkring Brisbane er preget av elvesletter og åser, og høyeste punkt er fjellet Mount Coot-Tha, som måler 287 m.o.h. Brisbane har et subtropisk klima med varme, fuktige somre og tørre, milde vintre. Januar er varmeste måned med en gjennomsnittstemperatur på +25 grader C.

Brisbane er en populær turistby, og har 4,6 mill. besøkende årlig fra inn- og utland. Noen av de mest besøkte severdighetene er bl.a. broen Story Bridge fra 1940 – som er en av de eldste i Australia, Chinatown, Brisbane City Hall – rådhuset fra 1930 med et byhistorisk museum, kunstgalleriet “Queensland Gallery of Modern Art” samt South Bank Parklands – et flott rekreasjonsområde ved elven med kunstig badestrand, pariserhjul, marked, restauranter og butikker.

Brisbane har også zoologisk – og botanisk hage samt et planetarium. Nær byen finnes flotte sandstrender som også er et eldorado for surfere.

Byens internasjonale flyplass – Brisbane Airport – ligger 20 km nordøst for sentrum.