Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Ayers Rock

Finn beste pris på bilutleie i Ayers Rock ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Ayers Rock. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Ayers Rock guide

Bilutleie Ayers Rock

Leiebil Ayers Rock

Ayers Rock/Uluru er en stor fjellformasjon av sandstein som ligger i sentrum av Australia, i Northern Territory, 450 km sørvest for byen Alice Springs. Den er verdens nest største monolitt etter Mount Augustu som også ligger i Australia og et viktig kjentmerke for Australia.

Fjellet er hellig for innfødte australiere, aboriginene, og det er de som har gitt fjellet det opprinnelige navnet Uluru. De arrangerer turer der besøkende får høre om den lokale flora og fauna og gamle legender. Rundt 400 000 besøker stedet hvert år, og det er spesielt populært å bestige fjellet. I 2002 ble det bestemt at stedet offisielt skulle hete Ayers Rock/Uluru.

Ayers Rock/Uluru. ligger i nasjonalparken Uluru-Kata Tjuta. Siden 1987 har den stått på UNESCOS verdensarvliste. Det er også kjent som verdens navle. Fjellformasjonen stiger 348 meter over terrenget, men det meste av den befinner seg under jordens overflate.

Arkeologiske funn viser at det var mennesker i området mer enn 10 000 år tilbake. Den første vestlige som oppdaget Uluru var oppdageren William Gosse i 1883. Det var han som ga den navnet Ayers Rock til ære for guvernøren Sir Henry Ayers.

Monolittens overflate endrer farge avhengig av hvor solen står på himmelen og hvilken årstid det er. Et spesielt kjent bilde av Uluru er når det blir rødt ved solnedgang.

Den nærmeste flyplassen er Ayers Rock Airport, også kjent som Connellan Airport, som ligger 20 minutters kjøretid unna.