Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Alice Springs

Finn beste pris på bilutleie i Alice Springs ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Alice Springs. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Alice Springs guide

Bilutleie Alice Springs

Leiebil Alice Springs

Alice Springs ligger omtrent midt i Australia –  i et av de tynt befolkede strøkene som tilhører Northern Territory (Nordterritoriet). Byen har omlag 27.500 innbyggere (2008), og ble grunnlagt i 1871 som telegrafstasjon. Alice Springs har siden den 2. verdenskrig vært forbundet med havnebyen Darwin på nordkysten, via den 1600 km lange “Stuart Hightway”.

Alice Springs ligger på en øde høyslette, og er omgitt av flere ørkenområder – deriblant Simpsonørkenen. Turismen i Alice Springs har de senere år blitt en viktig inntektskilde for byen, og er et populært utgangspunkt for turer til de berømte klippeformasjonene Uluru (Ayers Rock) og Mount Olga. Uluru ligger 46,5 mil sørvest for Alice Springs – ca. 6,5 timers kjøretur med bil.

Alice Springs er også kjent for sine årlige festivaler – spesielt det populære kamelløpet “Camel Cup” som avholdes i juli måned. Andre severdigheter i byen er bl.a. telegrafstasjon-museet, en botanisk hage, krypdyrsamlingen i “Alice Springs Reptil Centre” samt det kulturhistoriske museet “Mbantu” – der man kan lære mer om aboriginsk kunst og kultur.

Flyplassen Alice Springs Airport ligger 14 km sør for sentrum, og har direktefly til en rekke større australske byer. Det går også fly herfra til turistattraksjonen Uluru (Ayers Rock).