Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Mendoza

Finn beste pris på bilutleie i Mendoza ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Mendoza. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Mendoza guide

Bilutleie Mendoza

Leiebil Mendoza

 Mendoza ligger vest i Argentina ved foten av Andesfjellene og er den viktigste byen i provinsen Mendoza. Bykjernen har 114 822 (2010) innbyggere. Med de omkringliggende byområdene, Gran Mendoza, kommer befolkningstallet på 848 660 innbyggere

Nærheten til Aconcagua i Andesfjellene, som er den høyeste fjelltoppen i den vestlige halvkule, preger denne rolige byen. Hvert år tiltrekker den seg et godt antall reisende som forsøker å bestige den 6962 meter høye fjelltoppen. I området finnes det flere spennende fjellturmuligheter både for turgåere og klatrere. Rafting er en annen populær attraksjon.

Vinproduksjon tiltrekker seg et stort antall besøkende til Mendoza. Argentina er verdens femte største vinprodusent, og mesteparten av vinen lages i Mendoza. Vinmarkene ligger vakkert til langs foten av Andesfjellene, og det tørre klimaet med kalde netter og varme dager gjør forholdene perfekt. Det er gode muligheter for å besøke de flere tusen vingårdene, noen ligger bare noen kilometer fra sentrum. Det er spesielt den fyldige og runde malbec-vinen Mendoza er kjent for.

Sentrum av Mendoza kan besøkes til fots, og er konsentrert rundt Plaza Independencia med sin vakre fontene. I byen finnes mange gode restauranter med godt utvalg av argentinsk vin.

Den nærmeste flyplassen er Aeropuerto Internacional Gobernador Francisco Gabrielli, mer kjent som El Plumerillo. Den befinner seg 11 km nord for byen.