Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Córdoba

Finn beste pris på bilutleie i Córdoba ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Córdoba. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Córdoba guide

Bilutleie Córdoba

Leiebil Córdoba

Córdoba er hovedstaden i provinsen Córdoba, og er Argentinas største by etter hovedstaden Buenos Aires. I Córdoba bor det 1 329 604 (2010) innbyggere.

Córdoba er en innlandsby som befinner seg midt i Argentina på begge siden av elven Suquía i et viktig jordbruksområde. Bilindustrien er en av de viktigste næringene i  Córdoba som også er kjent for å være Argentinas teknologiske sentrum med en betydelig utvikling av blant annet software.

Den er en viktig universitetsby med seks universiteter, og bymiljøet er preget av studentene. Universidad Nacional de Córdoba er Latin-Amerikas nest eldste universitet da det ble grunnlagt av jesuitter for fire hundre år siden i 1613. I 1918 var Córdoba hovedsete for en viktig universitetsrevolusjon i Argentina.

Byen ble grunnlagt i 1573 av Jerónimo Luis de Cabrera, som kalte den opp etter Córdoba i Spania. Den var en av de første koloniale byene i det som nå er Argentina. I 2000 erklærte UNESCO Jesuit-kvarteret i gammelbyen som verdensarv. I 2006 ble Córdoba utnevnt til årets kulturhovedstad i Amerika. Kjernen av sentrum befinner seg rundt St. Martins plassen.

Córdoba ligger ved foten av fjellene «Sierras de Córdoba», og ikke langt fra byen finnes det flere viktige turistdestinasjoner. En av dem er Villa Carlos Paz som ligger like ved en innsjø.

Den nærmeste flyplassen er Ingeniero Aeronáutico Ambrosio L.V. Taravella International Airport 9 km nord, nordvest fra sentrum.