Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Argentina

Finn beste pris på bilutleie i Argentina ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Argentina. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Argentina guide

Bilutleie Argentina

Leiebil Argentina

Republikken Argentina ligger sørøst i Sør-Amerika, og er arealmessig det åttende største land i verden. Argentina grenser i øst til Atlanterhavet, Uruguay og Brasil, i nord til Paraguay og Bolivia og i vest og sør til Chile. Argentina har et innbyggertall på omlag 41,3 millioner (2010), og landets offisielle språk er spansk.

Argentina har store klimatiske variasjoner med et subtropisk klima i nord, et temperert klima i sentrale strøk og et subantarktisk klima i sør.
Kyststrekningen mot øst er på hele 2575 km, og består av mange dype bukter. I vest danner Andesfjellene en naturlig grense til Chile. Høyeste fjell i Argentina er Aconcagua, som rager 6962 m.o.h. Nord i landet – ved grensen til Brasil –  finnes de kjente Iguazufallene, som er en av Sør-Amerikas største turistattraksjoner. Fossefallene står oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Kulturelt er Argentina kanskje aller mest kjent for sin tango, som oppsto på slutten av 1800-tallet. I tillegg kan landet tilby turister en variert og vakker natur, spennende arkitektur, god mat og vin, shopping samt en rekke friluftsaktiviteter som golf, ski, bading og vannsportsaktiviteter.

Argentinas hovedstad – Buenos Aires – ligger på østkysten ved elven Río de la Plata, og er en livlig havneby med et internasjonalt preg. Omlag 1/3 av landets befolkning er bosatt i eller rundt hovedstaden. Litt utenfor Buenos Aires ligger Argentinas hovedflyplass – Ezeiza International Airport.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]