Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Tirana

Finn beste pris på bilutleie i Tirana ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Tirana. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Tirana guide

Bilutleie Tirana

Leiebil Tirana

Tirana er hovedstaden i Albania med en befolkning på 421 286 (2011) innbyggere. Byen ble grunnlagt i 1614 av den osmanske hærføreren Sulejman Pasha. Tirana er Albanias politiske, økonomiske og kulturelle sentrum.

De viktigste historiske bygningene i byen ligger langs Martyrenes boulevard» fra Skanderberg- plassen til det polytekniske universitetet. Spesielt er Skanderberg-plassen verdt et besøk med klokketårnet fra 1820-årene som er et viktig symbol på byen. Her ligger også Et’Hem Bey-moskeen fra samme periode som tårnet, og med sine dekorasjoner og kunst er den regnet som  en av de vakreste moskeene i Albania. Det beste stedet for å lære om Albanias historie er det nasjonale historiske museet på Skanderberg-plassen. Også det arkeologiske museet er verdt et besøk.

Mange tar taubane eller går opp til Tiranas viktigste utsiktspunkt, Mount Dajti. Her finnes det også en restaurant på toppen.

Den albanske mattradisjonen er en blanding av det middelhavske- og balkanske kjøkken, og er kjent for å være smakfullt og godt. I Tirana er det mange gode restauranter, og restauranten i Petrelaslottet, en halv times kjøretur utenfor Tirana, er verdt et besøk.

Tirana internasjonale Lufthavn Mor Teresa ligger 17 km nordvest for Tirana.